2013

ΤO LAGADAS CITY ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ !!!



Εμείς από εδώ θα συνεχίσουμε να κάνουμε σωστά  την δουλεία μας γιατί δεν εκβιάζεται κανένας πολίτης όπως θέλουν πολλοί να κάνουν για μέλη μας από εδώ μέσα, και όποιος θέλει να εκβιάζει θα μας βρει μπροστά του ,  γιατί η Ελευθερία της γνώμης δεν εκβιάζεται ούτε αγοράζετε με λεφτά του κοσμάκη και θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος . Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε την δουλεία μας σωστά και δεν μας νοιάζει εάν είναι ήμερα η νύχτα έχουμε προσαρμοστεί και στα δυο η αμυντικές μας μηχανές  και θα συνεχίσουν οι ντετέκτιβ μας να σας παρακολουθούν και να γίνουν η σκιά σας μιας και εσείς διαλέξατε να είστε επώνυμα άτομα και να διαχειρίζεστε τα χρήματα του κοσμάκη !!!
Γιαυτό παρακαλείτε ο ΣΑΚΗΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΓΚΑΔΑ Η ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕ EMAIL KAI OXI TA ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΑΖΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!!! ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΛΑΣΠΗ !!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΑΚΗ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ  ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΤΙΝΙΤΣΑ !!!  ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΤΟΥΜΕ  ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑΣ <<ΦΙΛΟΙ>> ΣΟΥ  ΤΑ ΛΕΝΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΒΓΑΛΑΜΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ???   ΑΠΛΩΣ ΕΜΕΙΣ ΨΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !!! ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ , ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΡΑΦΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΙΘΕΜΕΝΑ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΓΝΩΣΗ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑΥΤΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΚΟΙΝΙ !!!
Η ΣΚΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΘΑ ΑΙΩΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ !!!

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΩ ΕΓΩ !!! ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΝ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ !!! ΣΑΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΑΝ ΕΡΘΩ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ....... NICK MC KAIN ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΤΟ NEW YORK  !!!

About City lagadas news Nick Mc Kain

All Rights Reserved By Google power New york. Awesome Inc. πρότυπο. Από το Blogger.