δικαστήριαΑΓΝΟ

ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Η ΑΓΝΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ 3 ΜΗΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΕ 120 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Η ΑΓΝΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ 3 ΜΗΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΕ 120 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ....................


Η ΑΓΝΟ συνεχίζει ο εν λόγο επιχειρηματίας να προκαλεί και έβγαλε 120 εργαζόμενους και απλήρωτους σε 3 μήνη επίσχεση εργασίας διαθεσιμότητα . Ο λόγος σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μιλήσαμε με εργαζόμενους είναι η πλήρη καταστροφή του ΑΓΝΌ για να προέλθει απεργία και με την δικαιολογία της απεργίας να την κάνει κατάσχεση ο ΚΟΛΙΌΣ δηλαδή η (μαμά εταιρεία) και να  διώξει όλους τους εργαζόμενους, από την στιγμή που δεν πέρασε το δικό του για να μπει στο άρθρο 99 βρήκε άλλον τρόπο να εξοστρακίσει τα χρέη από πάνω του που στην ουσία δεν υπάρχουν..Εμείς απευθυνθήκαμε σε εργατολογο και θα μας πει τα αποτελέσματα αύριο όπου θα τα αναλύσουμε μέσα από εδώ για να βοηθήσουμε τους εργαζόμενους. 
Είδη ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα και σε εργαζόμενους και κτηνοτρόφους στα όρια της καταστροφής και συνεχίζει να προκαλεί !!!
Επειδή ξέρουμε ότι μας διαβάζουν βουλευτές δημοσιογράφοι ξενα πρακτορεία εισαγγελείς από σήμερα και η σδοε και η επιθεώρηση εργασίας  Πρεπει να σώσουμε την πολυπαθή αυτήν περιφέρεια από τα εκτρώματα επιχειρηματίες και την ανεργια  που με την βιοπάλη του λαου έγιναν αυτό που έγιναν !!!

NICK NEW YORK 

About City lagadas news Nick Mc Kain

All Rights Reserved By Google power New york. Awesome Inc. πρότυπο. Από το Blogger.