2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΛΑΓΚΑΔΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΙ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ !!!



ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΌΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΌ η υπόθεση βάση του συνηγόρου του πολίτη πήγε να μπει στο αρχείο και γράφει ο συμπαραστάτης για παρεξήγηση και ενώ είδε διάφορα στης υπογραφές δηλαδή με τα λεγόμενα του πλαστογραφία που διώκεται με ......................................................
 Όποιος καταρτίζει πλαστό ή νοθεύει έγγραφο με σκοπό να παραπλανήσει με τη χρήση του άλλον σχετικά με γεγονός που μπορεί να έχει έννομες συνέπειες τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών. Η χρήση του εγγράφου από αυτόν θεωρείται επιβαρυντική περίπτωση.

2. Με την ίδια ποινή τιμωρείται όποιος για τον παραπάνω σκοπό εν γνώσει χρησιμοποιεί πλαστό ή νοθευμένο έγγραφο.

3. Αν ο υπαίτιος αυτών των πράξεων (παράγραφοι 1-2) σκόπευε να προσπορίσει στον εαυτό του ή σε άλλον περιουσιακό όφελος βλάπτοντας τρίτον ή σκόπευε να βλάψει άλλον τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών !!!

ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕMAIL ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ !!!   ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ http://www.citylagadas.com/2013/03/blog-post_5154.html

ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΙΕΤΑΞΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ? ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΔΕΝ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ - ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ?ΠΟΙΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ  ? ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙ Ο ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ? ΣΕ ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΣΑΝ ? TI ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ? ΠΟΣΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ?

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ !!!

NICK EDITOR NEW YORK 







About City lagadas news Nick Mc Kain

All Rights Reserved By Google power New york. Awesome Inc. πρότυπο. Από το Blogger.