2013

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΛΑΓΚΑΔΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ !!!



ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  ΄΄ Σήμερα δεν είδαμε στο συμβούλιο τον κ Φώτη Ματη ???Να δεχτούν την παραίτηση του όπως περιμέναμε και το τελευταίο συμβούλιο του, για να δούμε το κλιμα που επικρατούσε , το χάσαμε άραγε γιατί τόσες προσωπικές δουλείες είχε και δεν βρέθηκε εκεί η τίποτα άλλο ??? Πάντως ο ρεπόρτερ μας είδε την κ Μπόρα με τον λόγο της και να παίρνει τα συγχαρητήρια από τους αντιδημάρχους !!! Άραγε πόσο κράτησε αυτό φυσικά ???Τα λακωνικά συγχαρητήρια κρατούν μέχρι την γνωστή καφετέρια παύλα εκλογικό κέντρο που τους ακολούθησε ο ρεπόρτερ μας και ακούστηκαν σχόλια περί μορφώσεως άραγε για ποιον και για ποια μιλούσαν ???
 ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ Κ.ΜΠΟΡΑ  ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΛΟΒΗΤΗ !!!

     Στο συμβούλιο πάντως έπεφτε το κουτσομπολιό σύννεφο για την Μαρια Γραικου και το δικαστήριο σήμερα με το Ψωμιαδη για την Λίμνη Κορώνεια !!!
ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΚΟΙΝΙ !!!

      Πάντως εμείς ακούσαμε δυο συμβούλους να σχολιάζουν το προχθεσινό δημοσίευμα μας  για την Ασσηρο και μιλούσαν για βόθρους έναν περιβόητο βόθρο και την δευαλ  ρίχνοντας μομφή σε κάποιον άλλον  άραγε τα απόβλητα  έχουν λεφτά η τα έριχναν τα αποβλητα σε κανέναν άλλον !!!
Πάντως νευρικότητα επικρατεί άραγε γιατί ???

     Πάντως εμείς διαβάσαμε τον γέροντα Παΐσιος αυτήν την εβδομάδα για τον Λαγκαδά που λέει ότι θα έρθει ένας μεγάλος ηγέτης κατάλαθος, να κυβερνήσει και ξαφνικά από την υπερβολική και με μπόλικη αλαζονεία, και σιγουριά θα χάσει την γη κατά από τα πόδια του, και το πλοίο που κυβερνάει ενώ θα έχει χάσει τα στεγανά τα γύρω γύρω, δεν θα σπάει θα αντέχει μέχρι να σπάσουν ένα από τα στεγανά τα τρία τα καλά που έχει, και εκεί που νόμιζε ότι ήταν ένας σύγχρονος τιτανικός και αβύθιστος θα πιάσει πάτο με την μια συμπαρασύροντας και τα υπόλοιπα στον πάτο πριν ακόμα τελειώσει την θητεία του , και τον κακό οιωνό θα τον συμβολίζει ένα περιστέρι στο παράθυρο του γραφείο,  του που θα του φέρει τα 3 κακά μηνύματα ένα από αυτά σύμφωνα με το εδάφιο λέει πριν της 2 Απριλίου την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου γιατί ο Μάρτιος είναι Μάρτης και γδάρτης σύμφωνα και με τους παλιούς !!!

ΕDITOR NICK MC KAIN 

About City lagadas news Nick Mc Kain

All Rights Reserved By Google power New york. Awesome Inc. πρότυπο. Από το Blogger.