2013

ΤΟ LAGADAS CITY ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΛΑΓΚΑΔΑ !!!

ΤΟ LAGADAS CITY ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΛΑΓΚΑΔΑ  !!!

ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ EMAIL ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΑΓΚΑΔΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ......
Από το βήμα εδώ που σύμφωνα με τα στατιστικά της GOOGLE είμαστε το Νο 1 site και στον ούτε 1 μήνα λειτουργίας  ο κόσμος μας τιμά με πάνω από 46.000 προβολές και 700 μοναδικές ip καθημερινά έχουμε δεχτεί πολλά email με καταγγελίες και ιδιαίτερα χτες με το Ι.Κ.Α  ΛΑΓΚΑΔΆ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΊΝΕΙ ΩΣ ΈΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΌ ΌΛΩΝ ΜΑΣ. ΔΙΌΤΙ ΣΕ ΌΠΟΙΟ ΤΌΠΟ  ΚΛΕΊΝΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ Ο ΤΌΠΟΣ ΕΡΗΜΏΝΕΙ !!! 
Όπως πήρατε θέση για την εφορία Λαγκαδά οφείλετε να το κάνετε και για το Ι.Κ.Α πέρα από τα συμφέροντα !!!Ειναι υγιες κομματι στα δυσκολα χρονια που ζουμε να κανουν σωστα την δουλεια τους !!! Είδη χάσαμε την ΔΕΗ.... Αυτός ο πολυπαθής τόπος πόσα άλλα θα πληρώνει  μια με την ανεργία μια με την αποχώρηση υπηρεσιών  που μέχρι σήμερα λέγαμε εκσυχρονισμό !!! 
Eμεις από εδώ θα συνεχίσουμε τον αγώνα για μια δικαιότερη επαρχία Λαγκαδά γιατί επαρχία Λαγκαδά δεν είναι μόνο τα Λουτρά είναι όλα τα μέρη του γεωγραφικού μας χάρτη και ο κάθε πολίτης από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο πολίτη και όλες οι επιχειρήσεις του Δήμου μας πέρα από μικροκομματικά παιχνίδια !!!
EΜΕΙΣ ΣΑΝ  LAGADAS CITY ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΧΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ....... ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ  !!!

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ .......
Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ LAGADAS CITY - CEO- NICK MC CAIN -  NEW YORK 1018 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
  1. dimarxos@lagadas.gr

About City lagadas news Nick Mc Kain

All Rights Reserved By Google power New york. Awesome Inc. πρότυπο. Από το Blogger.