ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ Η ΚΟΝΤΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΚΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ........



Μετά την γενική συνέλευση των εργαζόμενων του σωματείου προέβησαν δυο στελέχη σε παραιτήσεις  από τα καθήκοντα τους στο σωματείο την ώρα που η κρίση έχει κορυφωθεί για τους εργαζόμενους τα δυο μέλη του σωματείου πήδηξαν από το καράβι . Την θέση τους ανέλαβαν ο Τσαλίδης Νίκος και ο Γουτης Παναγιώτης και την θέση του πρόεδρου ανέλαβε ο Κουσαξιδης Γεώργιος υστέρα από την γενική συνέλευση .
    Σύμφωνα με πηγαδάκια των εργαζόμενων κινεί την υποψία όλων για τις παραιτήσεις γιατί δεν είχαν δώσει τα δυο μέλη τα διαπιστευτήρια  τους στον αγώνα για τα δικαιώματα τους , και έδειξαν να κλίνουν σε συμφέροντα του εν λόγο επιχειρηματία μιας και δούλευαν στην κεντρική διοίκηση των γραφείων με κανονικές πληρωμές, πληρωμένες βενζίνες και αμάξια της εταιρίας, και ο μισθός του έμπαινε κανονικά από ότι φαίνεται από τις ενέργειές τους για την τοποθέτηση   φωτοβολταϊκών συστημάτων?
Εμείς μέσα από εδώ θέλουμε να τους πούμε ότι τα παιχνίδια κάτω από τραπέζια δεν θα περάσουν και τα δικαιώματα κερδίζονται με συνεχής αγώνες πέρα από χρηματικά συμφέροντα και είναι αμοιβαία όλων.
ΕΜΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ !!!

About City lagadas news Nick Mc Kain

All Rights Reserved By Google power New york. Awesome Inc. πρότυπο. Από το Blogger.