2013

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΕΙΔΑΜΕ ΤHN ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK ΤΟΠΙΚΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΜΑΡΚΟΥ !!!


Μας άρεσε η δημοσίευση της κ.Αικατερίνης Μαρκου και σας την παρουσιάζουμε χωρίς κομματικές προκαταλήψεις και χρωματισμούς !!!ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ !!!
  1. Η σημερινή εθνική επέτειος βρίσκει την Ελλάδα αντιμέτωπη με νέους εθνικούς κινδύνους . Το λέω αυτό με πλήρη επίγνωση ότι τα λεγόμενα οικονομικά προβλήματα έχουν ήδη κοινωνικά και απειλούν τη συνοχή της χώρας. Η ανεργία και η οικονομική ανέχεια αφορά πλέον ένα πολύ μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού και ιδιαίτερος ανθρώπους της γενιάς μας και πρέπει γρήγορα και άμεσα να κάνουμε κάτι γι αυτό, με πράξεις... κι όχι με λόγια .
    Επιπλέον, τις δύσκολες αυτές στιγμές, η χώρα διαπιστώνει ότι η διεθνής κοινότητα, τολμώ να πω, ιδιαίτερως μερικές δυνάμεις και συμφέροντα εντός μάλιστα της ....'' ενωμένης '' Ευρώπης, είναι έτοιμα να εκμεταλευτούν τις δυσμενείς περιστάσεις που βιώνει η χώρα. Εμείς οι Ελληνες, που πάντα σεβάστηκαμε τους διεθνής κανόνες και νόμους, που πάντα βοηθάμε χώρες γειτονικές όταν πολλές φορές εκείνες βρέθηκαν σε οικονομικά και πολίτικα αδιέξοδα, που πάντα στηρίζουμε αγώνες λαών για την ελευθερία και την αυτοπραγματωση τους, που μείναμε προσηλωμένοι στη ''Δημοκρατική Ευρώπη των λαών '', διαπιστώνουμε σήμερα, από πολλές πλευρές, συμπεριφορές επιθετικές, αλλαζονικες και ανιστόρητες. Δεν μπορώ να μην συμπεριλαβω στο πλαίσιο αυτό τους αδερφούς μας Κύπριους, οι οποίοι αγωνίζονται αυτή τη στιγμή όχι μόνο για την οικονομική βιωσιμότητα της οικονομίας τούς, αλλά και την εθνική αξιοπρέπεια απέναντι σε μια τουλάχιστον παράλογη, αηθη και εκδικητική συμπεριφορά .
    Η σημερινή εθνική επέτειος είναι για εμένα περισσότερο μια υπενθύμιση ότι η χώρα αυτή έχει πορευτεί με τις αξίες και τον πολιτισμό της για αιώνες. Οι αξίες του ανθρωπισμού και της δημοκρατίας όχι μόνο δεν μας επιτρέπουν σήμερα να κάνουμε πίσω, αλλά μας υποχρεώνουν να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με την αυταπάρνηση και την γενναιότητα των Ηρώων του 1821 όχι μόνο για να σώσουμε τη χώρα και τον ελληνισμό, αλλά κυρίως γιατί έχουμε χρέος υπεράσπισης των δημοκρατικών αξιών και ελευθεριών που εμείς παραδώσαμε στην ανθρωπότητα .
    Χρόνια πολλά σε όλους.

About City lagadas news Nick Mc Kain

All Rights Reserved By Google power New york. Awesome Inc. πρότυπο. Από το Blogger.