ΑΓΕΝΗΣ

ΠΟΣΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ !!!

ΠΟΣΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ !!!


Ναι το σύνολο 35,000,00 ευρώ για μια εβδομάδα ενώ ταλαιπωρούν εργαζόμενους απλήρωτους μέχρι και σήμερα και ενώ ο τύπος της Θεσσαλονίκης  γράφει δείτε εδώ - Ένας άλλος δήμος της Θεσσαλονίκης φιλοξενείται πλέον στον χώρο της ΔΕΘ...όπου επί χρόνια βρισκόταν το περίπτερο του δήμου Θεσσαλονίκης. Ο πρώην δήμαρχος, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, είχε "πιάσει" κεντρικό σημείο της Έκθεσης και συνήθιζε να το εγκαινιάζει με κάθε επισημότητα, με τη μπάντα του δήμου και δεκάδες προσκλεκλημένους. 
Από πέρυσι, ο διάδοχός του, Γιάννης Μπουτάρης, είχε στείλει σαφές μήνυμα. "Σε μία εποχή ύφεσης και με τα οικονομικά προβλήματα του δήμου δεδομένα, οι δαπάνες για ενοικίαση περιπτέρου είναι άνευ λόγου". Έτσι, ο δήμος Θεσσαλονίκης δεν έχει παρουσία στη ΔΕΘ.
Στη φετινή 77η έκθεση ένας άλλος δήμος πήρε τη θέση του δήμου Θεσσαλονίκης στη ΔΕΘ. Ποιός είναι; Πλέον στον υπαίθριο χώρο Α11, κοντά στην είσοδο του Συντριβανίου βρίσκεται το περίπτερο του δήμου Λαγκαδά.

Και συνεχίζω εγώ τι να νιώσω περηφάνια που πήραμε το περίπτερο??? Ενώ κυκλοφορεί η αφίσα στους δρόμους 


για λουτρά ακολασίας και να πηγαίνει η επιθεώρηση εργασίας και τους διώχνουν αρόν αρόν επειδή τους ειδοποιήσανε, και στην δευαλ απλήρωτοι μέχρι και σήμερα και να φανταστείτε εκεί τι είδαν τα μάτια μας που ακόμη δεν έχουμε βγάλει !!! Και έχουμε τους <<εντιμότατος φίλους>>σε εισαγωγικά να αλλάζουν θέσεις και να βρίζουν και κάνουν επιθέσεις σε κόσμο και μέσα  νομίζεις και ο κόσμος τους φταίει και ότι σε λίγο θα μας πουν ότι σε εισαγωγικά  <<δουλεύουν>> και δεν πληρώνονται ..... Εμάς δεν μπορεί να μας καλέσει ένας εισαγγελέας ενώ ξέρουμε πως μας διαβάζουν να δείξουμε αυτά που έχουμε.....θα τα παμε μονοι μας ... Στην ΕΛΛΑΔΑ της κρίσης  η επιθεώρηση εργασίας κλείνει τα μάτια και ενημερώνει ???Έτσι θα κάνουμε την Ελλάδα το κέντρο της Ευρώπης τζάμπα πάλι η θυσίες ??? H εκτος εαν ειναι συμβολικο οτι καποιος ακολουθει τα βηματα Παπαγεωργοπουλο?
Η ΠΟΙΟ ΠΙΣΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΞΗ !!! ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΜΕ ΕΓΡΑΦΑ !!!

ΝΙCK OXI NEW YORK ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΦΟΥΡΙΟΖΟΣ

About City lagadas news Nick Mc Kain

All Rights Reserved By Google power New york. Awesome Inc. πρότυπο. Από το Blogger.