2013

ΛΑΓΚΑΔΑΣ -ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΙ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΕΣ ΜΑΣ !!!!


Φωτογραφίες δεν θα βάλουμε σήμερα για τον λόγο να μην δουν τους πράκτορες μας !!!
Πάντως πήγαμε παντού και ξεκινάμε από την Ασσηρο που δεν είδαμε σημαιοστολισμό, μόνο μια εξέδρα στην μέση του πουθενά με αντίθεση τον Λαγκαδά που από τις πολλές σημαίες θύμιζε περισσότερο καθαρά Δευτέρα και σχολιάστηκε  έντονα από το πλήθος !!!Άσε στο Καβαλάρι βάλανε ένα κομμάτι σημαιάκια φαίνεται περίσσεψε από πουθενά !!!
Συνεχίζουμε στον Λαγκαδά που είδαμε στην εκκλησία και παρατηρούσαμε τον δήμαρχο με τον Δέσποτα που έριχναν κλέφτες ματιές φιλοφροσύνης ήταν άραγε ? Παρατηρήσαμε και τον Λαγκαδαρχη είχε ένα βλέμμα νομίζεις και ήθελε να πάρει την θεία κοινωνία μαζί του άραγε τόσες αμαρτίες έκανε ?Γιατί δεν τις λέει για να εξιλεωθεί ?
Επιτέλους είδαμε την Κατερίνα Μάρκου στην εκκλησία στο μνημείο και στην παρέλαση  άραγε θυμήθηκαν να την καλέσουν στον δήμο μας ?Γιατί από οτι ξέρουμε ο Δήμος στέλνει προσκλήσεις ποιον θέλουν και ποιον όχι !!!
Παρακολουθούσαμε τον Σισκουδη στην εξέδρα και φαινόταν ευδιάθετος !!! Φαίνεται διανύει την φόρμα του!!! Φαίνεται όλα πάνε καλά στον δήμο μας ακόμη και ο προϋπολογισμός !!!
Τον Δεριανλη τον είδαμε πίσω στην εξέδρα απομακρυσμένο συνήθως μια θέση διαμαρτυρίας που χαρακτηρίζετε από πολλούς και από αυτούς που ξέρουν  !!!
Ο λαγκαδαρχης το καλοεβλεπε το μνημείο, στην κατάθεση στεφανιών ,νομίζεις και το έβλεπε τελευταία φόρα από την θέση που είναι, άραγε γιατί ?
Τον Τερζάκη τον είδαμε με γυαλιστερό κουστούμι άλλα με λάθος γραβάτα μαύρη !!! Ο ενδυματολόγος μας θα πρότεινε μια ΡΟΖ η  μπλε σαν του Δήμαρχου που εκτός από φωτογράφο πρέπει να έχει και image maker από ότι καταλάβαμε !!!
Τον άλλον αντιδήμαρχο δεν σχολιάζουμε γιατί προτείνει δουλείες καθαριότητας σε άλλα μέσα και φοβόμαστε μην μας προτείνει και εμάς και πνιγόμαστε από της δίκες μας δουλείες !!!
Πάντως εμείς στείλαμε και κατάσκοπο στο Γερμανικό μνημείο ντροπής μήπως καταθέσει κανένας και εκεί για να είμαστε σίγουροι άλλα μετά θυμηθήκαμε ότι είναι από τους Τούρκους η απελευθέρωση  και όχι από τους Γερμανούς (Γελια ) ...........Γιατί από αυτούς ακόμη δεν ελευθερωθηκαμε!!!
Ο Δήμος ο γερμανικός που κάναμε αιμομιξία το είπαν να δεις, συνένωση ,δεν θυμάμαι  πάντως δεν θα παρελάσει ,είμαστε σίγουροι γιαυτό !!!
Με χαρά είδαμε τους πολιτιστικούς συλλόγους και όλα τα παιδιά ήταν άριστα και από την πλευρά μας τα θερμά συνγαρητηρια μας κάνουν περήφανους πάνω στα χιλιάδες προβλήματα που βιωνουμε σαν ΈΛΛΗΝΕΣ !!!

EDITOR Ο NICK O ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ !!!

About City lagadas news Nick Mc Kain

All Rights Reserved By Google power New york. Awesome Inc. πρότυπο. Από το Blogger.