ΑΓΕΝΗΣ

ΑΞΕΣΤΟΣ Η ΑΓΕΝΗΣ ΙΔΟΥ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ?

ΑΞΕΣΤΟΣ Η ΑΓΕΝΗΣ ΙΔΟΥ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ?

   Σύξυλους άφησε τους δημότες που παρευρέθησαν στη σημερινή έκτακτη σύσκεψη για το θέμα της λειτουργίας του ΧΥΤΆ Μαυροράχης ο δήμαρχος Λαγκαδά, Γιάννης Αναστασιάδης, όταν με την πρόφαση ότι θέλει να... πάει τουαλέτα, αποχώρησε από την αίθουσα και δεν ξαναγύρισε αφήνοντας τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, Ρούλη Ζαχαρέγκα να... βγάλει το φίδι από την τρύπα. «Δεν είναι λογικό την ώρα που συζητείται ένα τόσο σοβαρό θέμα για τον τόπο μας, αυτός να φεύγει» ακούστηκε να λέει δημότης. «Ο δήμαρχος ό,τι είχε να πει, το είπε» του απάντησε μέλος της διοίκησης του δημάρχου.... Σύμφωνα με δημοσίευμα του lagadas net .........

Εμείς μέσα από εδώ θα αναλύσουμε τι μπορεί να πήγε να κάνει και τους έγραψε τους δημότες και έφυγε ......θα μου πεις πρώτη φόρα είναι ?

  1. Τον πήραν τηλέφωνο και για να μην τους χαλάσει χατήρι έφυγε για να τους αποφύγει ?
  2. Λιποθύμησε από τον καπνό γιατί τώρα καπνίζει πούρα cohiba ?
  3. Βιαζόταν να γιορτάσει την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου το έχουμε γράψει σε σχετικό άρθρο 13 του μηνός γιορτάζουν οι  παράνομοι και 14 οι νόμιμοι? (μην στέλνετε email με ποια δεν ξέρουμε.... )
  4. Τον τρύπησε αυτός ο φτερωτός άγγελος και τον πλήγωσε λόγο να μην γιορτάσει την ήμερα του Αγίου Βαλεντίνου ?
  5. Ήθελε να μας δείξει για μια ακόμα φόρα τον χαρακτήρα του σύμφωνα με τα email που δεχόμαστε ?
  6. Άκουσε ποντιακά και έφυγε ?
  7. Πήγε να πάρει στον Λάχανα τηλέφωνο να δει πόσα πήραν για να τον κάνουν και πόσα θα πάρει ο Δήμος μας με τα ανταποδοτικά που γίνετε όλη η φασαρία για να μην τον κλείσει ?

Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά τα σχόλια δικά σας !!!

About City lagadas news Nick Mc Kain

All Rights Reserved By Google power New york. Awesome Inc. πρότυπο. Από το Blogger.