ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΑΡΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΑΡΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙ ΛΑΓΚΑΔΑ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ !!!


Η Κατερίνα Μάρκου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Περιβολάκι Λαγκαδά όπου και τελείωσε το λύκειο της πόλης ,από φτωχή και τίμια οικογένεια .Η περιφέρεια της Β Θεσσαλονίκης στην οποία είμαι υποψήφια, θεωρώ ότι είναι μία από τις πλέον προβληματικές περιοχές της χώρας. Τα προβλήματα ξεκινούν πολύ πριν την κρίση, με την σταδιακή αποβιομηχανοποίηση της περιοχής, περιοχή στην οποία κάποτε ανθούσαν βιομηχανίες και βιοτεχνίες τώρα να ανεβαίνει η ανεργία όλο και περισσότερο και έφτασε μέχρι τα βουλευτικά έδρανα όπου με συνεχόμενες αξιόμαχες ερωτήσεις βάζει φωτιά το κοινοβούλιο.Την βλέπουμε σε συνεχόμενες εξόδους στην ιδιαίτερη πατρίδα της τον Λαγκαδά όπου με το χαμόγελο να μαγνητίζει το πλήθος βλέποντας έναν απλό άνθρωπο  από τα έδρανα να γίνετε ένα με το πλήθος! Χειρίζεται το FACEBOOK απαντώντας σχεδόν σε όλους και κάνοντας like !!!  Μέχρι εάν ψάξεις στο google βγάζει 208.000 αποτελέσματα.....


Βιογραφικό ¨-Ποια είναι η Κατερίνα Μάρκου 
Η Κατερίνα Μάρκου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Περιβολάκι Λαγκαδά όπου και τελείωσε το λύκειο της πόλης. Είναι κόρη του Δημοσθένη και της Αντιγόνης Μάρκου των οποίων η κύρια ασχολία ήταν και συνεχίζει να είναι η αγροτική παραγωγή.
Είναι απόφοιτος του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου με ειδίκευση την Ευρωπαϊκή Ιστορία και τον Πολιτισμό. Μετεκπαιδεύτηκε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο όπου και έλαβε το μεταπτυχιακό της δίπλωμα από το τμήμα Ιστορίας και Πολιτικών Επιστημών με ειδικότητα στην Οθωμανική Ιστορία. Μιλάει αγγλικά και ιταλικά.
Παράλληλα με τις σπουδές της η Κατερίνα Μάρκου εργαζόταν στον ιδιωτικό τομέα από 19 ετών, στο χώρο του εμπορίου, της διαφήμισης και του φαρμάκου. Σήμερα εργάζεται στην εταιρεία ΕΞΈΛΙΞΗΣ Α.Ε και ειδικότερα ασχολείται με τους τομείς της διαφήμισης και προώθησης ιατρικών προϊόντων.
Είναι παντρεμένη με τον εκδότη Αλέξανδρο Παπαζήση.
EDITOR NICK NEW YORK

About City lagadas news Nick Mc Kain

All Rights Reserved By Google power New york. Awesome Inc. πρότυπο. Από το Blogger.