Η ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.......

 Η ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ .... μετα το φιάσκο που τους παράτησε τους συνδημότες μας ήρθε η ώρα με την αποχή των επαγγελματιών από το κάλεσμα του.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας και άλλων τοπικών συνάδελφων στο πρώτο κάλεσμα του δήμαρχου είχαν παει πάνω από 100 άτομα βλέπε φώτο από αρχείο ( lagadas net)  και στο τελευταίο κάλεσμα έπιασε τον αριθμό 18 με 20 άτομα. Εμείς μέσα από εδώ θα αναλύσουμε το γιατί μέσα από ερωτηματικά μήπως και προβληματίσουν τους διοικούντες μας για την  μόλις αυτήν αθρόα προσέλευση   σύμφωνα με αυτά που μας καταμαρτυρούν επαγγελματίες τις αγοράς του Λαγκαδά..........

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ....

  1. Μη πως αληθεύει τελικά η άποψη μερικών για αλαζονεία ?
  2. Μη πως τα προεκλογικά για σήκωμα των μανικiών έγινε το αντίθετο τα χαμήλωσαν τόσο χαμηλά που μπερδεύτηκαν στα πόδια και  μπουρδοκλωθηκατε ?
  3. Μήπως για τόνωση στου δύσκολους καιρούς τις αγοράς έγινε τόνωση του πανηγυριού στα λουτρά γυρίζοντας τον Λαγκαδιανο στα χρόνια τα παλιά τα χωριάτικα αντι για ανάπτυξη και βάζοντας τα χεριά στην τσέπη να πληρωνει όλα τα κακός κείμενα  ?
  4. Μήπως οι προσωπικές κόντρες και διαμάχες χαμηλώνουν το προφίλ ?
  5. Τoυ τύπου εγώ μαζί σας στηρίζω να με στηρίζετε θυμίζει παλιές εποχές νονού τις νύχτας ? 
  6.  Τα τύπου πανηγυρακια και συναυλίες αν τι για τόνωση τις λουτρόπολις εφεραν γκρινια απληρωτους εργαζομενους και χρεη ?Αντι να γινοταν μέσα στην κεντρικη πλατεια και τόνωση τις αγοράς ?Δικαιολογιες του τύπου  για χωρους και παρκινγκ  εχουμε το στρατοπεδο μιας που δεν γινετε εμπορικο κεντρο το δημοτικο παρκο μια που δεν γινετε ξενοδοχειο ενα σωρο λυσεις  !!!!
  7. Μήπως υποτιμηθηκε η αντιληψη του Λαγκαδιανου επιχειρηματια και υπερκτιμηθηκε η δικια σας ?
  8. Επιθεσεις στα μέσα μαζικης ενημερωσης ειναι κατακριτεα από ολον τον κοσμο και ειδικα από εμας που ειμαστε εντελως αντιπολιτευτικο.
  9. Τελικα μήπως η λαικη ρηση μετραει ? (ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΥΛΑΕΙ  ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΟ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ)
  10. Το οραμα του καθενας σας δεν θα το πληρωνει ο Λαγκαδιανος μιας και δεν εχετε τον μαντη Καλχα μαζί σας ?
Και τελειωνω με το σχολιο πειτε την γνωμη σας ελευθερα συντομα θα εχουμε την επιλογη να στειλουμε οποιον δεν μας αρεσει από εκει που ήρθε !!! Μπορείτε να μας στέλνετε και εσείς τα ερωτηματικά και  όχι μονό τις καταγγελίες να γίνει διατύπωσή από εδώ ακόμα και ανώνυμα  στο email@citylagadas.com
EDITOR O ΛΑΓΚΑΔΙΑΝΟΣ

About City lagadas news Nick Mc Kain

All Rights Reserved By Google power New york. Awesome Inc. πρότυπο. Από το Blogger.