2013

ΔΥΟ ΧΩΡΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΑ ΑΣΣΗΡΟΣ - ΚΡΙΘΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ !!!

Μας στέλνουν email πολίτες από την ΚΡΙΘΙΑ και την ΑΣΣΗΡΟ και μας κάνουν παράπονα ότι τα τελευταία χρόνια στην Ασσηρο έχουν να γινουν έργα επί Ραβναλη μετά την τεράστια καταστροφή που μόλις βρέχει ακόμη και σήμερα φέρνει μνήμες στους κάτοικους και τον φόβο !!! Ένας Δήμος που φέρνει τα ποιο πολλά χρήματα λόγο ΔΕΗ και σκουπίδια και μας Λενε οι κάτοικοι τα τελευταία χρόνια δεν έχει γίνει ένα έργο σε αντίθεση που ο Λαγκαδάς πήρε προίκα μηχανήματα και χρηματοδοτήσεις από το εν λόγο χωριό του Δήμου μας !!!
Στην Κριθια είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα από ότι μας λένε κάτοικοι δεν έχει γίνει σχεδόν τίποτα τα τελευταία χρόνια και σύντομα θα πάμε να κάνουμε ρεπορτάζ και στα δυο χωρία του Δήμου μας να δούμε τα πράγματα από κοντά όπως και σε όλα τα μέρη του Δήμου μας για να καταγράψουμε όλα τα κακώς κείμενα !!!
Πάντως η άποψη μας είναι ότι στην διοίκηση και της Ασσηρου και της Κριθιας  κατά εμάς και για πολλούς έχει 2 αξιόλογα άτομα φήμης, ο ένας μεγάλος επιχειρηματίας και ο άλλος γιατρός που πιστεύω έχουν την δύναμη και το ήθος να πατήσουν πόδι για έργα μιας και η μεγαλύτερη χρηματοδότηση του Δήμου μας προέρχεται από εκεί και έδωσαν πολλά στον δήμο μας !!!

About City lagadas news Nick Mc Kain

All Rights Reserved By Google power New york. Awesome Inc. πρότυπο. Από το Blogger.